YouPhone

Se vores store udvalg af iPhone X til billige priser

iPhone X markerer iPhones’ 10 års jubilæum og er spækket med funktioner, der ikke tidligere er set i iPhones. iPhone X er den første iPhone, hvor… Læs mere 
Filtrer
Stand
Hukommelse

iPhone X

iPhone X markerer iPhones’ 10 års jubilæum og er spækket med funktioner, der ikke tidligere er set i iPhones. iPhone X er den første iPhone, hvor Apple har droppet hjem-knappen, som erstattes med Face-id ansigts godkendelse der gør iPhone X langt mere brugervenlig end dens forgængere. iPhone X er også den første iPhone, som er udstyret med en edge-to-edge skærm, hvilket betyder mindre kanter og mere skærm. iPhone X kommer derfor med den flotte 5,8 tommers Super Retina OLED-skærm i skarp 2436 x 1125 opløsning. Telefonens mest imponerende feature er dog kamerasystemet, der med sit 12 megapixel dobbeltkamera, kan tage billeder og videoer af en kvalitet der ikke før har været mulig med en mobiltelefon. Med dette kamerasystem introducerede Apple portrættilstand, som tillader brugeren at tage billeder hvor baggrundens sløres, mens motivet fremstår knivskarpt i fokus. Alle disse egenskaber muliggøres af den kraftfulde 6-kernede A11 Bionic-processor, som gør iPhone X 70% hurtigere end de foregående generationer af iPhones.

Tekniske specifikationer

 • Skærm: 5,8 “Super Retina OLED-skærm med HDR og True Tone
 • Kamera: Dobbeltkamera med 12 megapixels og optisk billedstabilisering, portrættilstand og belysning samt op til 60 fps 4K-video
 • Frontkamera: 7 megapixels
 • Face ID: Beskyt dit privatliv med ansigtsgenkendelse
 • Processor: Kraftfuld A11 Bionic-chip
 • SIM-kort: Nano SIM
 • Bluetooth: 5.0
 • Stik: Lightning-stik
 • Netværk: 4G / LTE, Wi-Fi
 • Batteri: Li-ion 2716 mAh batteri, trådløs opladning, kompatibel med Qi-opladere
 • Størrelse og vægt: 143.6 x 70.9 x 7.7 mm / 174 g

Gode grunde til at købe en iPhone X

Der er mange gode grunde til at vælge en iPhone X, da man får rigtig meget telefon for pengene. Da den blev udgivet i 2017 var den forud for sin tid. Den kom med mange nye egenskaber, såsom Face-ID, Edge-To-Edge Display og et nyt revolutionerende kamerasystem. iPhone X har derfor stadigvæk de fleste af de funktioner der kommer med de nyeste iPhones. Skærmen på en iPhone X har for eksempel samme opløsning og størrelse, som på en iPhone 11 Pro. i 2021 er Face-ID er stadigvæk den højeste standard indenfor sikkerhed og ansigtsgenkendelse. De nyere modeller er selvfølgelig hurtigere og mere kraftfulde, men iPhone X er bestemt stadigvæk en lynhurtig telefon i 2021. Apple A11 Bionic-chippen klarer alle de opgaver som den almindelige forbruger kan smide efter den, og batteritiden er stadigvæk god. Vigtigst af alt gælder det, at iPhone X er faldet meget i prisen, og derfor kan anskaffes til en meget overkommelig pris. 

Derfor bør du købe din iPhone X hos YouPhone

Hvis du ønsker at gøre en god handel på en iPhone X, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig de billigste priser, en super omfattende garanti, og den højeste kvalitet af brugte iPhones. Vi har et bredt udvalg af iPhone X varianter i forskellige stande, farver og hukommelse.  Vi tilbyder en toårig garanti, der holder dig fuldstændig omkostningsfri. I tilfælde af at telefonen fejler noget, som ikke er selvforskyldt, vil vi betale for fragt til og fra værksted, samt reparation eller ombytning af din iPhone X.  Men dette bliver sjældent nødvendigt, da vi sælger den højeste kvalitet af brugte iPhones. 

Men hvordan kan der være forskel i kvaliteten af brugte iPhones?

Der er desværre sådan, at der er kvalitetsforskelle mellem brugte iPhones hos de forskellige forhandlere. Stigende konkurrence på markedet tvinger forhandlere til at gå på kompromis med kvaliteten for at presse prisen i bund. Dette gøres ved at anvender uoriginale kopidele til at istandsætte iPhones med henblik på videresalg.  Dette ønsker vi at lave om på, og vi anvender derfor udelukkende originale dele. Vi anbefaler at vælge en vælge en iPhone med originale dele, da der er lavere sandsynlighed for fejl med enheden, og dele såsom origanalt glas og originalt batteri er langt mere slidstærke end tilsvarende kopidele. Når man køber den bedste stand hos YouPhone (Som Ny), får man derfor oprigtigt et produkt der er tilsvarende til en ny iPhone fra Apple.

Vores garanti

Når du køber en telefon fra YouPhone får du altid en garanti på 2 år, der holder dig helt omkostningsfri. Vores garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen garanti. Du kan derfor trygt købe en brugt telefon hos YouPhone, da du altid kan være sikker på at have en telefon der fungerer 100% som den skal.


Som ny stand


• Fremstår som ny uden kosmetiske brugsspor

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Perfekt stand er til dig, der ikke går på kompromis med telefonens udseende, men stadigvæk ønsker en telefon til en billig pris.


Flot stand


• Moderate brugsspor såsom mindre ridser

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Flot stand egner sig til den prisbevidste forbruger, da man her får en rigtig flot telefon til en fremragende pris.


God stand


• Synlige brugsspor men ingen revner i glasset

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

God stand er til dig, som ikke lægger stor vægt på telefonens udseende. Her får du en fuldt funktionsdygtig iPhone til den billigste pris.