Før du returnerer en vare hos YouPhone, bedes du læse de nedenstående regler, der er gældende for returneringer. For at returnere en vare bedes du kontakte os her eller på info@youphone.dk

Fortrydelsesret

Ved handel hos YouPhone har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret. 

 

Hvis varen hverken har fejl eller mangler, skal forbrugeren selv dække alle fragtomkostninger ved returnering af varen. Ved returnering af varer med fejl eller mangler forbeholder YouPhone sig retten til, at bede kunden om selv at lægge ud for fragtomkostninger ved returneringen af reklamationen. Disse omkostninger vil blive betalt tilbage til kunden, hvis YouPhone erklærer, at reklamationen på den returnerede vare er berettiget. 

 

Når en iPhone returneres til YouPhone, skal den indeholde alt medfølgende tilbehør. Dette inkluderer kasse, vægstik, ladekabel, simnål, manual og høretelefoner(hvis der medfulgte høretelefoner enhedens kasse). Når YouPhone har modtaget en returneret iPhone, vil den blive kontrolleret efter brugstegn. Hvis der konstateres, at den returnerede iPhone har været taget i brug, så vil der forekomme en værdiforringelse samt et administrationsgebyr på 200 kroner, der vil blive trukket fra tilbagebetalingen. En iPhone kan konstateres som værende taget i brug hvis: Plomberingen er brudt, iPhone er ridset, Opladeren eller kablets emballage er brudt, kassen er beskadiget. 

Hvis kunden vælger at benytte et pakkelabel udstedt af Youphone til returneringen, vil der fratrækkes 59 kr. fra tilbagebetalingen. 

 

Tilbehør såsom covers, beskyttelsesglas, høretelefoner eller opladerdele kan ikke returneres, hvis de er taget i brug. 

Ved uafhentede pakker som tages retur af YouPhone, vil der blive fratrukket 300 kr. fra kundens tilbagebetaling. Dette beløb er et returgebyr, der dækker omkostninger, som opstår ved returnering af uafhentede pakker. 

 

Det er ikke muligt at fortryde et køb hos YouPhone ved at nægte varens modtagelse. Forbrugeren skal modtage varen og derefter tilkendegive sit ønske om fortrydelse hos vores support.  

 

YouPhone krediterer kundens tilbagebetaling inden for 14 dage, med samme betalingsmiddel som kunden har anvendt ved det oprindelige køb.

 

Hvis YouPhone bedømmer, at telefonen falder uden for returretten, vil den blive sendt tilbage til kunden, og der vil opkræves 59 kr. fra kunden til at dække gebyrer og håndtering ved tilbagesendelse. 

 

Fortrydelsesretten frafalder ved erhvervskøb. 

 

Før en iPhone, der er taget i brug,  kan returneres til YouPhone, skal kunden have gjort følgende:

  • Logge ud af Apple-id   

  • Nulstille telefonen (Det anbefales at lave en sikkerhedskopi.)

miljoe-pakning-badge-150x150-1.png

© 2020, YouPhone, CVR: 40 18 15 20 

0