Søg
  • YouPhone

Hvilken iPhone bør man købe i 2020?

Det kan være svært at vælge hvilken iPhone man skal købe, eftersom der efterhånden er rigtig mange forskellige iPhones at vælge imellem. Som forbruger kan man let fare vild i alle de forskellige iPhone modeller, og deres respektive egenskaber. Derfor giver vi dig en guide til hvilken iPhone du bør købe i 2020.


iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er åbenlyst de bedste iPhones til dato. Men med priser der starter ved 8899 DKK til dags dato, er de nok langt udenfor den almindelige brugers budget. Hvis man til gengæld har så mange penge at kaste efter en mobiltelefon, får man også en række rigtig fede features. 11 Pro modellerne har blandt andet de bedste kameraer på telefonmarkedet i dag. Derudover får man altså også den bedste batterilevetid af alle iPhones. Om det så 8899 kroner værd, må du jo selv vurdere...


Bedst til prisen: iPhone X


Den bedste iPhone til prisen i 2020 er iPhone X. Dette skyldes at prisen er helt nede på 3599 til dags dato for en pre-owned iPhone X i perfekt stand. Dette er altså den billigste iPhone, hvor du stadig får mange af de features der kommer i den dyre 11 Pro model. De mest nævneværdige features er Face-id ansigtsgenkendelsen der erstatter Touch-id knappen og den flotte 5,8 tommer Retina skærm der går helt ud til skærmen, præcis ligesom den gør på en iPhone 11 Pro Max. Forskellen mellem iPhone X og iPhone XS er ligeledes ikke særligt stor, hvis man ser på specifikationerne. iPhone X er altså den bedste iPhone til prisen i 2020


Mest budgetvenlige: iPhone 7


Selvom det efterhånden er et par år siden at iPhone 7 blev lanceret, er det altså stadig en fremragende telefon. Med et prisskilt på blot 1999 kroner i perfekt stand uden abonnement, er det altså også en yderst budgetvenlig telefon. Denne telefon bliver stadig opdateret med det nyeste IOS styresystem, så man skal altså ikke bekymre sig om kompabilitet med apps. iPhone 7 er udført i det klassiske design i aluminium med rundede kanter. iPhone 7 er derfor stadig en fed telefon, som kan købes til en rigtig god pris i 2020.


Hvis man ønsker en større skærm: iPhone 8 Plus eller iPhone XS Max


iPhone XS Max og iPhone 8 Plus er begge to fremragende telefoner til forbrugeren der ønsker en større skærm. iPhone XS Max er, med en pris på 5499 hos YouPhone, væsentligt dyrere end iPhone 8 Plus, der koster 3199 i perfekt stand uden abonnement. Dog repræsenterer prisforskellen også en væsentlig forskel i telefonernes egenskaber. Selvom iPhone 8 Plus har et fremragende dobbeltkamera, er iPhone XS Max's kamera i en klasse for sig selv. Derudover er Face-id ansigtsgenkendelsen en stor opgradering fra iPhone 8 Plus's touch id fingeraftryksaflæser. Derudover har iPhone XS Max også bedre batterilevetid end iPHone 8 Plus. Når dette er sagt, skal det altså lige siges, at iPhone 8 Plus også er en fremragende telefon til en rigtig god pris, som dækker den alle behov hos den almindelige forbruger.


Et godt råd: Køb brugt uden abonnement


Den billigste måde at købe en telefon, er at købe en brugt telefon uden abonnement, og derefter købe et abonnement hos et af lavprisselskaberne såsom Oister eller CBB.


Se YouPhones store udvalg af brugte iPhones i perfekt stand til markedsførende priser her.

96 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
miljoe-pakning-badge-150x150-1.png

© 2020, YouPhone, CVR: 40 18 15 20 

0