YouPhone

Om YouPhone

Kvalitet til rimelige penge

Hos YouPhone bestræber vi os efter levere Danmarks højeste kvalitet af pre-owned iPhones til markedsførende priser. Vi er en virksomhed med hovedkvarter i København V, hvorfra vi sender iPhones ud til vores kunder i hele landet. Hos YouPhone forsøger vi at ændre synet på, hvad der kan forventes af en brugt iPhone. Dette gør vi ved udelukkende at sælge iPhones med 100% originale dele, høj batterikapacitet og 2 års garanti. Vores 2-årige garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen. 

Det Grønne initiativ

Hos YouPhone tror vi på, at bæredygtighed er vejen mod en bedre fremtid for os alle. Vi arbejder for at skabe en omvæltning i forbrugskulturen, hvor genbrug bliver til det naturlige valg for forbrugere i Danmark. Vi forsøger at fremme genbrug ved at gøre pre-owned iPhones til det mest attraktive valg. På denne måde skåner vi både miljøet og forbrugernes pengepung. Hos YouPhone er vi ikke perfekte, men vi forsøger konstant at blive mere bæredygtige i alle aspekter af vores forretning. 

Kvalitet som fokus

Som virksomhed, har vi hos YouPhone stort fokus på kvaliteten af vores produkter, og det er netop der, vi forsøger at adskille os fra resten af markedet.  Vi er stolte af at kunne sige, at vores iPhones indeholder 100% originale dele. Derudover er vi fuldstændigt transparente omkring batterierne i vores iPhones. De kommer allesammen med minimum 85% af den originale designkapacitet. Vores garanti på hele 2 år betyder, at du trygt kan handle hos os.  Alle vores iPhones er fuldt gennemteste før vi sender dem, 

Vores garanti

Når du køber en telefon fra YouPhone får du altid en garanti på 2 år, der holder dig helt omkostningsfri. Vores garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen garanti. Du kan derfor trygt købe en brugt telefon hos YouPhone, da du altid kan være sikker på at have en telefon der fungerer 100% som den skal.


Som ny stand


• Fremstår som ny uden kosmetiske brugsspor

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Perfekt stand er til dig, der ikke går på kompromis med telefonens udseende, men stadigvæk ønsker en telefon til en billig pris.


Flot stand


• Moderate brugsspor såsom mindre ridser

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Flot stand egner sig til den prisbevidste forbruger, da man her får en rigtig flot telefon til en fremragende pris.


God stand


• Synlige brugsspor men ingen revner i glasset

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

God stand er til dig, som ikke lægger stor vægt på telefonens udseende. Her får du en fuldt funktionsdygtig iPhone til den billigste pris.