Om YouPhone
Kvalitet til rimelige penge

Hos YouPhone bestræber vi os efter levere Danmark højeste kvalitet af pre-owned iPhones til markedsførende priser. Vi er en webshop med hovedkvarter i København V, hvorfra vi sender iPhones ud til vores kunder i hele landet. Hos YouPhone forsøger vi at ændre forbrugernes syn på, hvad der kan forventes af en brugt iPhone. Dette gør vi ved udelukkende at sælge iPhones i perfekt stand med 100% originale dele, høj batterikapacitet og 2 års garanti. 

Det Grønne initiativ

Hos YouPhone tror vi på, at bæredygtighed er vejen mod en bedre fremtid for os alle. Vi arbejder for at skabe en omvæltning i forbrugskulturen, hvor genbrug bliver til det naturlige valg for forbrugere i Danmark. Vi forsøger at fremme genbrug ved at gøre pre-owned iPhones til det mest attraktive valg. Vores pre-owned iPhones er nemlig i præcis lige så god stand som nye. På denne måde skåner vi både miljøet og forbrugernes pengepung.

Kvalitet som fokus

Som virksomhed, har vi hos Youphone stort fokus på kvaliteten af vores produkter, og det er netop der, vi forsøger at adskille os fra resten af markedet. Først og fremmest forhandler vi ikke iPhones med ridser og andre brugsspor, fordi at der med sådanne iPhones medfølger en højere sandsynlighed for defekter. Alle vores iPhones er i absolut perfekt stand, og bliver altså leveret uden ridser eller andre synlige brugsspor. Vi er også stolte af at sige, at vores iPhones indeholder 100% originale dele, hvilket også er et punkt, hvor vi forsøger at skille os ud fra markedet kvalitetsmæssigt. Derudover er vi fuldstændigt transparente omkring batterierne i vores iPhones. De kommer allesammen med minimum 85% af den originale designkapacitet. Sidst men ikke mindst er der 2 års garanti på alle vores enheder, hvilket betyder at du trygt kan handle hos os. Der er altså ingen forskel er fra at købe pre-owned hos YouPhone til at købe nyt hos andre.

miljoe-pakning-badge-150x150-1.png

© 2020, YouPhone, CVR: 40 18 15 20 

0