YouPhone

YouPhone tager ansvar for miljøet

Støt YouPhone i kampen for at mindske forbruget af elektronik og mængden af elektronisk affald

Hos YouPhone tror vi på, at bæredygtighed er vejen mod en bedre fremtid for os alle. Vi arbejder for at skabe en omvæltning i forbrugskulturen, hvor genbrug bliver til det naturlige valg for forbrugere i Danmark. Vi forsøger at fremme genbrug ved at gøre genbrugte iPhones til det billigste, bedste og derfor mest attraktive valg. På denne måde skåner vi både miljøet og forbrugernes pengepung.

Hvorfor er det vigtigt?

I Danmark forsøger vi i høj grad at være et forgangsland for resten af verden med hensyn til klima og miljø. På trods af den store indsats er der stadig mange områder, hvor vi er håbløst bag ved andre lande. Danskerne genererer nemlig massive mængder elektronisk affald sammenlignet med resten af verden. Faktisk står det så slemt til, at Danmark landede på en tredjeplads da man i 2016 klargjorde hvilke lande der genererede mest elektronisk affald per indbygger. Tallet fra undersøgelsen lød på 24,8 kilo elektronisk affald per indbygger, hvilket betyder at den gennemsnitlige dansker generer ligeså meget elektronisk affald som 16 mennesker i Indien tilsammen.  

For at mindske mængden af elektronisk affald bør man derfor forlænge de elektroniske produkters levetid.  Det er her YouPhone kommer ind i billedet. Vores store mission er netop at fremme genbrug af iPhones, hvilket forlænger deres levetid og mindsker mængden af elektronisk affald. Når vi genbruger en iPhone og sælger den til en kunde, undgår vi at sætte nye produkter i produktion. På denne måde undgår vi den store co2 udledning der opstår i forbindelse med produktionen af en ny iPhone. 

Kilde: forbes.com

Vores øvrige miljøvenlige tiltag

Vi anvender genbrugsemballage og støtter miljøvenligpakning

Vi køber vores driftsmidler brugt

Vi sorterer alt vores affald

Vores garanti

Når du køber en telefon fra YouPhone får du altid en garanti på 2 år, der holder dig helt omkostningsfri. Vores garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen garanti. Du kan derfor trygt købe en brugt telefon hos YouPhone, da du altid kan være sikker på at have en telefon der fungerer 100% som den skal.


Som ny stand


• Fremstår som ny uden kosmetiske brugsspor

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Perfekt stand er til dig, der ikke går på kompromis med telefonens udseende, men stadigvæk ønsker en telefon til en billig pris.


Flot stand


• Moderate brugsspor såsom mindre ridser

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Flot stand egner sig til den prisbevidste forbruger, da man her får en rigtig flot telefon til en fremragende pris.


God stand


• Synlige brugsspor men ingen revner i glasset

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

God stand er til dig, som ikke lægger stor vægt på telefonens udseende. Her får du en fuldt funktionsdygtig iPhone til den billigste pris.