YouPhone

Hvilken iPhone skal man købe i 2021?

Hvert år udgiver Apple deres nyeste iPhones, og priserne på disse modeller bliver hver gang dyrere og dyrere. I 2021 til dags dato koster den billigste iPhone 12 Pro 8400 kroner, hvilket er lang over de fleste menneskers budget. Det er derfor ikke altid den bedste ide at købe den nyeste iPhone. Dette skyldes ar iPhone modellerne fra de foregående år har nået et prispunkt, der gør dem til langt mere attraktive valg for den gennemsnitlige forbruger i 2021. Men hvilken skal man så vælge, når der findes så mange forskellige iPhone modeller? 

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige iPhone modeller. Det kan derfor være vanskeligt at finde frem til, hvilken telefon der bedst passer til ens egne behov. Vi viser dig hvilke modeller der giver mest mening at købe i 2021 ud fra deres funktioner og prispunkter.  

Den bedste iPhone til prisen: iPhone X

Den bedste iPhone til i prisen i 2021 er iPhone X, som også er kendt under navnet iPhone 10. Denne telefon kostede hele 8899 DKK da den blev udgivet i 2017, men er nu faldet til et rigtig godt prisleje hvor alle kan være med. Denne telefon kan nemlig fås billigt  fra blot 2999 DKK hos YouPhone. Selvom denne model er over 3 år gammel, er den bestemt ikke outdated på nogen måder. Det var nemlig en revolutionerende iPhone ved dens udgivelse i 2017, og den har derfor stadig mange af de samme funktioner, som findes på den nye og utroligt dyre iPhone 12 Pro. Med iPhone X får man nemlig et Edge-to-edge Retina Oled display, hvilket betyder at skærmen går helt ud til kanten hele vejen rundt. Derudover kommer iPhone X med  Face-ID ansigtsgenkendelse, som stadig er den nyeste og mest avancerede sikkerhedsteknologi i smartphones i 2021. iPhone X er desuden udstyret med et fremragende kamera og et forbløffende batterilevetid.

Dette er bestemt en telefon der helt og aldeles dækker behovene hos langt de fleste forbrugere. Alt i alt er iPhone X en alletiders iPhone, som du vil kunne få glæde af i mange år ud i fremtiden. iPhone X kommer i farverne Space Grey og Sølv, og den kan fås med 64 GB og 256 GB.

Den bedste iPhone til den prisbevidste forbruger: iPhone 8

iPhone 8 er en fremragende iPhone der kommer i det velkendte 4,7 tommers design, som man kender fra iPhone 6, iPhone 6S og iPhone 7. iPhone 8 er en god telefon der i 2021 er faldet til et prispunkt, hvor alle kan være med. Man kan nu købe en billig iPhone 8 fra kun 1899 DKK hos YouPhone. På trods af denne forbløffende lave pris, får man altså stadig meget telefon for sine penge. iPhone 8 kommer i et elegant design med det slidstærke og holdbare Gorilla Glass på både for- og bagside. Derudover er den udstyret med den lynhurtige Apple A11 Bionic chip, som også kan findes i den dyrere iPhone X model. iPhone 8 er udstyret med trådløs opladning samt Apples velkendte Touch-ID fingeraftryksscanner, der gør det nemt at låse telefonen og dens apps op.

Alt i alt er iPhone 8 en rigtig god iPhone til en god pris, som vil fungere fint mange år ud i fremtiden. iPhone 8 kommer i farverne Space Grey, Sølv, Guld og Rød, og den kan fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB.

Den bedste iPhone til dig som ønsker en større skærm: iPhone 8 Plus og iPhone XS Max

Ikke alle forbrugere er lige tilfredse med de mindre skærmstørrelser som findes på de klassiske iPhone modeller. Til disse forbrugere har Apple igennem en længere årgang skabt en række af “Plus” og “Max” modeller, der med deres store skærme henvender sig til netop denne gruppe. Af alle disse Modeller mener vi, at iPhone 8 Plus og iPhone XS Max er de to bedste valg til dig. Disse to telefoner er begge fremragende iPhones, men befinder sig i lidt forskellige prislejer, og henvender sig derfor til to forskellige budgetter: 

iPhone 8 Plus: Den store iPhone til den prisbevidste

iPhone 8 Plus kommer med sin 5,5 tommers skærm i den velkendte størrelse, der kendes fra iPhone 6S Plus, 6 Plus og iPhone 7 Plus modellerne. Med 8 Plus-modellen får du en god moderne iPhone til en rigtig god pris i 2021. Denne iPhone kan fås billigt hos YouPhone fra 2399 DKK, og man får derfor meget iPhone for et beskedent beløb. Denne iPhone er udført i et elegant design, der er fuldendt med det slidstærke Gorilla-Glass på både for- og bagside. iPhone 8 Plus kommer med muligheden for Trådløs opladning samt Apples berømte Touch-ID fingeraftryksscanner. Dette gør telefonen og dens apps let anvendelige og tilgængelige til enhver tid. iPhone 8 Plus er udstyret med Apples kraftfulde og hurtige A11 Bionic chip, der også findes i iPhone X. iPhone 8 kan fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB, og kommer i farverne Space Grey, Sølv, Guld og Rød,

iPhone XS Max: Den store iPhone der kan det hele

iPhone XS Max er en moderne smartphone, der kan alt hvad man nogensinde kunne ønske sig. Den er udstyret med den flotte 6.5 tommer Retina IPS LCD edge-to-edge skærm. Dette betyder at skærmen går helt ud til kanten af telefonen, og der går derfor ikke noget plads til spilde. Endvidere er iPhone XS Max faktisk en anelse mindre end iPhone 8 Plus. Dette er på trods af at skærmen på XS Max er en helt tomme større, hvilket muliggøres af edge-to-edge skærmen. Dette er blot en af de imponerende features på denne iPhone, som er udstyret med den moderne og hurtige A12 Bionic chip, der gør den markant hurtigere end sine forgængere. Denne iPhone er ligesom iPhone X udstyret med Face-ID ansigtsgenkendelsessystem, der gør det endnu lettere at tilgå sin iPhone og dens apps.

På trods af dette væld af imponerende funktioner, er dette heller ikke en særligt dyr iPhone. Denne kan netop fås fra kun 3999 DKK hos YouPhone. iPhone XS Max kommer i farverne Space Grey, Guld og Sølv. Derudover kan den fås med 64 GB, 256 GB og 512 GB.

Det gode råd: Køb en brugt iPhone 

Som tidligere nævnt er det som regel meget dyrt at købe den nyeste iPhone. En iPhone 12 Pro koster f. eks 8400 DKK fra ny til dags dato. Dette er meget mere end de fleste vil betale for en telefon. Men hvordan får man så en billig iPhone? Man køber brugt. Når man køber en brugt iPhone er der en masse penge at spare, og man kan få et produkt der er tilsvarende til et helt nyt. Faktisk er der lige nu helt op til 51% at spare når man køber en brugt iPhone fra YouPhone.  Derudover skåner man også miljøet, og hjælper til at bekæmpe overproduktionen af forbrugselektronik. Produktionen af en iPhone X udleder for eksempel hele 79 KG CO2. Så hvis du ønsker at skåne både miljøet og din egen pengepung, vil vi stærkt anbefale dig at købe en billig brugt iPhone fra YouPhone.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vores garanti

Når du køber en telefon fra YouPhone får du altid en garanti på 2 år, der holder dig helt omkostningsfri. Vores garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen garanti. Du kan derfor trygt købe en brugt telefon hos YouPhone, da du altid kan være sikker på at have en telefon der fungerer 100% som den skal.


Som ny stand


• Fremstår som ny uden kosmetiske brugsspor

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Perfekt stand er til dig, der ikke går på kompromis med telefonens udseende, men stadigvæk ønsker en telefon til en billig pris.


Flot stand


• Moderate brugsspor såsom mindre ridser

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Flot stand egner sig til den prisbevidste forbruger, da man her får en rigtig flot telefon til en fremragende pris.


God stand


• Synlige brugsspor men ingen revner i glasset

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

God stand er til dig, som ikke lægger stor vægt på telefonens udseende. Her får du en fuldt funktionsdygtig iPhone til den billigste pris.